ÇANKIRI / KURŞUNLU - Kurşunlu Şehit Aydın Çopur Anadolu İmam Hatip Lisesi

Kurşunlu Şehit Aydın Çopur Anadolu İmam Hatip Lisesi

Adres
CÖMERTLER MAH. AKIN CAD. ANADOLU IMAM HATIP LISESI VE ORTAOKULU BLOK NO 30 İÇ KAPI NO 1 KURŞUNLU / ÇANKIRI
Vizyon
Dini ve kültürel değerlerine bağlı,hür ve bilimsel dünya görüşüne sahip, kişiliği ve karakteri sağlam, sorumluluklarının bilincinde olan, vatanına ve milletine kendisini adamış bireyler yetiştirmek.Sevgi ve bilginin paylaşıldığı bir okul ikliminde merhamet ve adalet duygusu gelişmiş sevgi ve saygıyı içselleştirmiş,Kuran ve sünneti referans alarak dini eğitimi doğru kaynaklardan alan bir nesil yetiştirmek.
Misyon
Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı,İnsana, düşünceye, ahlaka ve kültürel değerlere saygılı, dini ve milli kültürünü öğrenen ve öğreten her zaman her yerde örnek bireyler olmalarını sağlamaktır.
Başarılar
2020-2021 Eğitim Öğretim Yılının başarılı ve sağlıklı bir şekilde geçmesini dilerim.
08,15-15,50
Yabancı Dil
İNGİLİZCE YABANCI DİL OLARAK VERİLMEKTEDİR. AYRICA İMAM HATİP LİSESİ DERSLERİ OLARAK ARAPÇA DERSİ VERİLEREK 2. DİL ÖĞRENME FIRSATI SAĞLANMIŞ OLUR.
KARA YOLU İLE ULAŞIM VARDIR. DÜZENLİ OLARAK MERKEZE OTOBÜS KALKMAKTADIR.
Okulumuz Kurşunlu merkezindedir.Kurşunlu´nun doğusunda yer alır.
İl merkezine 53 Km. uzaktadır.İlçe merkezinde yer alır.
OKULUMUZ 9. SINIFLAR İÇİN 34 KONTENJAN BULUNMAKTADIR.
OKULUMUZ YEREL YERLEŞTİRME PUANI İLE ÖĞRENCİ ALMAKTADIR.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi
OKULUMUZ ÜST ÖĞRENİME ÖĞRENCİ YERLEŞTİRME YÜZDESİ OLARAK HER YIL GENEL OLARAK %70 (2 VE 4 YILLIK FAKÜLTE DAHİL OLMAK ÜZERE) ÖĞRENCİ YERLEŞTİRMEKTEDİR.
Sportif Etkinlikler
OKULUMUZ İL İÇİ FUTBOL ,SATRANÇ VE VOLEYBOL TURNUVALARINA KATILMIŞ OLUP DERECE ALMIŞTIR.
2017-2018 TÜBİTAK BİLİM FUARI GERÇEKLŞETİRİLMİŞTİR.
Proje Çalışmaları
DİN ÖĞRETİMİ MÜDÜRLÜĞÜNÜN KOORDİNATÖRLÜĞÜNDE HİSAR PROJESİNE BAŞVURU YAPILMIŞTIR.
Diğer Hususlar
KALİTE TAKİP SİSTEMİ VE DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNÜN ETKİNLİKLERİ EĞİTİM ÖĞRETİM FAALİYETLERİ İÇERİSİNDE UYUMLU BİR ŞEKİLDE YÜRÜTÜLMEKTEDİR.